Litijum baterija solarni ulica svetla

Litijum baterija solarni ulica svetla. Litijum baterija solarni ulica svetla, naziva se solarna ulica svetla Li-ion, litijum solarne ulica svetla, Li-ion baterija solarni ulica svetla. Prednost Lith

Detalji o proizvodu

Yangzhou Brajt solarnih rešenja Co., Ltd je jedan od vodećih Kina litijum baterija solarni ulica svetla proizvođača i dobavljača, kao profesionalni kompanija, imamo svoje produktivne fabrika, koja je u stanju da proizvedu najbolje i najnoviji litijum baterija solarni ulici svetla proizvode, dobrodošli da kupite ili da se na veliko proizvodima od nas.

Litijum baterija solarni ulica svetla.
Litijum baterija solarni ulica svetla, naziva se solarna ulica svetla Li-ion, litijum solarne ulica svetla, Li-ion baterija solarni ulica svetla.

Prednost litijum baterija solarni ulica svetla:
(A.) Dobar dizajn. To je solarna ulica svetlo kombinujući PV panela sa libelom. Struja je generisao visoka efikasnost solarnih PV paneli od solarne energije i uskladišteni u litijum baterije priložen iza table. Ovo se zatim može koristiti za napajanje visokog sjaja LED svetlo za otprilike 12 sati u noći * 3-4 dana zamraиeno vremenu.
B.) Smanjuje uticaj na životnu sredinu kroz upotrebu litijum baterije
Za razliku od uobičajenih modela koje potrebno zasebno instalirani veliki trag baterije, litijum solarne ulica je mala i profinjen, i bezolovni dizajn smanjuje njegov uticaj na životnu sredinu.
(C.) Solarni panel, litijum baterije i LED lampe su-jednostavno odrzavanje i imaju dugo operacionom život
Za razliku od uobičajene modele koji koriste baterije sa kiselinom, novi model je ekološki povoljnijom. Punjenje i pražnjenje stopa litijum baterije je takođe 1,5 puta veća od olova kiseline baterije, što vam omogućava da efikasnije koriste energiju.
Operacioni životni vek izvora energije litijum baterija je gotovo 10 godina * 4, smanjujući održavanje košta, baterija exchange moguće. Operativna vek solarni panel je preko 20 godina, a na LED svetlo 80000 sati, ako rade 12 sati dnevno u 100% rejting, apartmana 18 godina.

Glavna primjena litijum baterija solarni ulica svetla.
Litijum baterija solarni ulici svetlo pogodna je za upotrebu u školama, parkove, ulice, autoput, farme, krajolik, vrt, oko kuća i javnih objekata na otvorenom

Neki modeli litijum baterija solarni ulica svetla.

Ime: Litijum solarne ulica svetla
Model: BRH-L1A
Dizajnirana napajanja: 30-120W

Ime: Litijum solarne ulica svetla
Model: BRH-N5
Dizajnirana napajanja: 30-120W

Ime: Litijum solarne ulica svetla
Model: BRH-N3
Dizajnirana napajanja: 30-120W

Ime: Litijum solarne ulica svetla
Model: BRH-N6
Dizajnirana napajanja: 30-120W

Ime: Litijum solarne ulica svetla
Model: BRT-A1
Dizajnirana napajanja: 30-120W

Ime: Litijum solarne ulica svetla
Model: BRT-A3
Dizajnirana napajanja: 30-120W

Dragi gospodine ili Menadžer za nabavke,
Hvala vam na vremenu čitanja litijum bateriju solarne ulica svetla pažljivo, ako imate sopstveni dizajn ili detaljne uslov, možete nam poslati e-poruku.
Takođe ako znate dizajn, recite nam uslovi na putu, kao put dužina, širina puta, koliko lanes? Koristi se za veliki put kojim grad ili selo mali put kojim? Tako da smo možete dizajnirati za vas.
Takođe Objasnite nam kom gradu si ti, tako da prije nego što dizajne sa garancijom solarne i vremena uslove.
Detektivi nisu ni slali poštu sales@brsolar.net
Jednom hvala na vašem vremenu i nadam se da posao zajedno za velika tržišta od litijum baterija solarni ulica svetla.

Istraga