Dom > Kultura i novosti > Sadržaj

Snažne LED ulici lampu za hlađenje rešenja

Aug 04, 2015

Odluka je predvodio biljke rasveta aplikacije u nekoliko ključnih tehnologija, termalni dizajn je vrlo važan deo, ali i ograničava svoj pristup jedna od najčešće korišćen tehnika da. Drugim rečima, termalni dizajna će direktno odrediti LED biljke rasveta performanse prednosti i mane kao stvarni aplikacija možete da ostvarite uspeh.

Velike snage LED termalne rešenje

Nestalo je struje LED čine LED fabrika lampu od osnovne sjaj izvor, trenutno čip lagan električni p efikasnost konverzije je nizak, samo 15% ~ 20%, čip fizičke veličine za 1 ~ 6125 mm 2, prostor je mali, vlast gustine i toplota je veliko, po potrošnji energije u u od 80% ~ 85% će konverziju za toplotu i potrebi distribuirana je slobodan, a čip temperature preko mora da cenim Shi , sjaj talasna promenljivu duga, došlo je do boja crvena preselio, će dovelo do Obij svetlo efikasnost odbio i koristeći život smanjena, mnogi pitali. Stoga, da se osigura efikasno da koriste svoje velike snage LED normalno, toplote razuzdan život je prvi od sve ključne probleme za resavanje.

Dva, vek LED junction temperature i blistava Flaks,

Na osnovu karakteristike snažne LED, temperatura raskrsnice i blistava Flaks veličine, dužine život ima direktan interes.

Kako LED čip junction temperatura raste, njeno funkcionisanje blistava Flaks baci redovno, servis život takođe pokazuje silazni trend u Postu. Samim tim smanjenju čip se održavaju unutar dozvoljenog raspona rekli su mi prvo da rešavaju ključna tehnička pitanja.

Treće, vodio pakovanja, termalni

Termalni Dizajn ambalaže LED je određen proces proizvodnje LED. Slika 2 prikazuje LED paket termo dizajn Opšti proces pohoda, prvenstveno od strane čip termo dizajn i Dizajn ambalaže. Na ovaj način, kroz naučnu i racionalni dizajn može biti zadovoljavajući LED Vodič za grejanje i hlađenje.

4, LED sekundarni rashladni rješenja

Za komercijalno dostupnih velike snage LED, koja je izgradila svoj čip paket termo dizajn je fiksno, upotrebi nije moguće promeniti, stoga kada se koristi po potrebi osvetljenje u lampi je prema stvarnim radno stanje i uslove rada sekundarni termalne rešenja dizajna.