Dom > Kultura i novosti > Sadržaj

LED svetlo ulici modifikaciju porast globalne regionima

Aug 04, 2015

Ulica LED svetlo modifikaciju porast globalne regionima, dok je u poslednjih nekoliko godina, pametan grad koncept, kao i Srodne programe promovisanja pametan lampu "visoko kul" će se tada pojaviti u glavnim gradovima.

Inteligentni Hangћou uliиnog svetla vesti pre nekog vremena sam posumnjao zabrinutost javnosti. Urbani menadžment u Hangћou Huang Gu Hill Road nije daleko od xixi kampusu univerziteta Dћuћang integrisana inteligentni uliиnog svetla pilot projekta, cilj je da se gradskih uliиnog svetla inteligencija Chengguan uniformu distribucija važno čvorove na internetu od stvari. I upoznaj ljude na putu možete uživati WIFI, mobilni telefon, puni se osnovni treba i postići kvalitet osvetljenje kontrolu efekat, to je najbolje od oba sveta.

Pored Hangћou pametan pod svetlima ulice ja mislim mnogim gradovima imaju bio implementaciji inteligentne ulične rasvete sisteme. Tianjina planira da transformišu visokog pritiska Merkur lampu, i promoviše razvoj zeleno osvetljenje na grad. Takođe, biće izgrađena u zemlji da ima glavnu ulogu u lapmu centar za inteligentna monitoring i posebne linije za uličnu rasvetu kontrolišete i vreme pod kontrolom sa kombinacijom kontrolu metoda, zasnovana na izlasku i zalasku sunca puta u realnom vremenu hvatanje na otvorenom osvetljenje promene, šalju automatski paliti prilikom donošenja postavi Lux uputstva.

Internet stvari, Internet + uveo koncept koncept pametan grad pun, trenutno ima više od 500 gradova u Kini Smart City pilotom, planira da uloži više od trilion. Pametan ulica svetla da prvoklasni vojnici izgradi pametan grad, njen najhitnije zahtev.

U međuvremenu, Philips, generale osvetljenje (GE) i druge tradicionalne domaće vodećih preduzeća u tradicionalne ulica lampe ili osvetljenje gigant, će okrenuti razvoju inteligentnih svetla. Inteligentna osvetljenje kao mermer profitabilna tehnologija se na istoj ulica sa visokim Maora, Bešavne "dvostruka dobit" kombinacija. "Svih poslovnih jedinica, kompanija je visoki lideri mislim da rasveta na ovu mogućnost za poslovanje je u naletu najviša, jer grad ima veliki broj ulica svetla, Smart City, ako lampe su svi povezani sa Internetom, svaku banderu će postati inteligentne mreže podataka platforme, formiranje mreže ulica." Izjavio je Chen Han, generalni direktor GE osvetljenje u Kini. GE osvetljenje i GE u celini u budućem razvoju kompanije fokus na inteligentan ulica svetla će biti pretvoreno u preduzeće pametno platforme.