Dom > Kultura i novosti > Sadržaj

Novi solarni pogon zelena svetla Pop

Aug 04, 2015

Kao i svi su svesnost energije i zaštitu životne sredine je porasla, mnoge proizvode u vrednosti za pare niske potrošnje i uputstva za štednju energije u razvoju. Na našoj strani, a mnogi javni objekti. Sada, je popularan u inostranstvu novi solarni pogon ekološki ulica lampe, mogu biti napaja solarne energije i dala veliki doprinos za očuvanje energije i zaštitu životne sredine.

Ovaj novi ekološki lampe LED svetlo izvor sa visine od 4,5 metra, nakon određenog izračunavanja, možete ispuniti samo da na najvećem osvetljenje potreba. Ulica lampe sa solarnih fotonaponskih opremom, instaliran na vrhu lampu u kosim, svaka ulica lampu PV uređaji oblast do 1,3 metra. Kada je previše sunčano kad imate vrhunac izlazne snage solarnih ćelija kao 165-190Wp.

Svaka lampa ima ugrađeni dve baterije module možete da skladištite 230 ampere sati energije, može zadovoljiti sve potrebe rasveta na večeri. Ali biti sigurni, novi svetla i povezan sa električnom, mogu da vam garantujem u slučaju Kišni dani za redom nije moguće pribaviti solarne energije, je i dalje u upotrebi. Osim toga, ugrađeni inteligentni kontrolni sistem, možete izračunati i izlazak sunca i zalazak sunca puta za godinu, tako da možete da kontrolišete prekidači.