Dom > Kultura i novosti > Sadržaj

Solarna kako potez u grad?

Aug 04, 2015

U ovom trenutku, solarna izgradnju integrisanog solarne termalne preopterećenosti enterprise je smeštena u brojnim prednja živjeti kroz. Ne radi to, znači da će kompanijama izgubiti inicijativu u budućnosti tržišta konkurenciju. Ide, suočava se sa od proizvođača tranziciju u sistem integrator u na Kvegmajer.

Ove godine, mnoge domaće solarna voda grejalicu poslovne pomalo depresivna: selo politiku efekat slabi, tržišna potražnja, slabe konkurencije, sa kojima se suočava urbane tranzicije u ruralnim oblastima, se oslanjaju na tržištu ruralne i vlažna preživela do kraja dana.

Politike podrške se postepeno povećava.

U zemlji u planu srednjoročni i dugoročni razvoj obnovljive energije, jasno određuju ciljevi da se fokusiraju na razvoj solarne termalne preopterećenosti u gradu promovisanje integracije solarna arhitektura, solarna voda grijanje projekta i izgradnju solarno grejanje i hlađenje demonstracija projekta. U ruralnim oblastima i manjim mestima za promovisanje domaćinstvo solarni bojler, solarno i solarne šporeti. Do 2020 godine, nacionalna temperature sakupljanje oblast 300 miliona kvadratnih metara solarnih BOJLERI i druge solarne termalne preopterećenosti, godišnji kapacitet alternativne energije od 60 miliona tona uglja koji standardni.

Poslednjih godina, Ministarstvo za stanovanje, ministarstvo finansija o obnovljivim energetskim izvorima akt uveden "obnovljive energije zgrada demonstracije" projekta, za podsticanje i promociju lokalne vlade u izgradnji jedinstvenog dizajna, planiranja primjenu Termalni solarni sistemi. Liang Junqiang kaže "Dvanaest i pet" periodu, država za izgradnju i razvoj integrisanog solarne energije će takođe povećava se intenzitet politike za promociju, iz originalnog projekta demonstracija je pokazala ruralnog okruga i druge oblasti u gradu tokom procesa nadogradnje i dodatno proširiti broj modela gradova. ”

Probiti kroz tradicionalne misli

Ove godine, centralna vlada će biti izgrađena u zemlji ove godine na 10 miliona jedinice državne stanove u narednih 5 godina za izgradnju urbane sa niskim primanjima stambeni projekti za 36 miliona jedinica. Objavljivanja ove politike, opet mešajući toplu zgradu integrisana solarna termalna domaćih preduzeća da učestvuju u razvoju entuzijazam i motivaciju. Linuo Paradigma, sunce, kisa i druge kompanije su takođe jasno da mogućnost da iskoriste pristupačni stanovi, promoviše aplikacije integrisana u zgradu.

Budući razvoj solarne kompanija mora da bude "potražnje-om, sa stanovista građevinarstvo i nekretnine razvoj preduzeća da biste zaliha tople vode, a da im se pruže originalni potreba za sistem rešenja i usluge." Da bi se slomiti trenutni usko grlo od ograničavanja zgradu integrisana solarne termalne aplikacije.