Dom > Kultura i novosti > Sadržaj

Solarna LED ulici svetla volju zameni sijalica u AC do ulice

Aug 04, 2015

Sad, mogu li da dobijem par ljudi, sumnjam da su prednosti LED ulici osvetljenje u odnosu na HPS lampe. Međutim, to je za žaljenje da većina LED lampe i dalje koriste napajanje AC, AC sklopovi s jedne strane lagano tehnologija je već vrlo zrela i solarne ulica lampe su mnogo nesigurni faktora, s druge strane glavna razmatranja bila inicijalna investicija je prevelika da zanemari mnogih solarnu energiju.

Poznati solarna-od najvažnija prednost je da je neiscrpna i najčistiju obnovljivih! To će rešiti problem zagrevanja zemlju! Zamjenit će na kraju svu energiju!

Naizmenično LED svetlo solarna LED svetlo?

Ali stvarno želite zamijeniti sve energiju sa solarnom energijom i dalje je dugoročni i naporan zadatak, iako solarna energija je svuda, međutim svoju kolekciju treba neke oblasti izlaganja. Pustinja je najviše idealna lokacija, ali na duge staze prenosa i distribucije zauzeće veliku količinu skup bakarni provodnik, samo vrednost pored pustinjske gradove da isprobam. Dok ste bili u gusto naseljenim oblastima u velikim gradovima je vrlo teško naći takva prazna otvorene lokacije. Ograničena ekonomske uslove u ruralnim oblastima, a jesi malo verovatno da će sada na veliko. Ima li novih stvari najbolje je da početak iz petljao, a upotreba "domaćim" pristup, ulične rasvete je jedan od najboljih prvi solarni pilot projekta. Štaviše, konzervaciju i emisione smanjenje energije mora biti zalagao se od strane vlade, čak ni kao Nemačku kao donacija vlade da proda. Srećom ulici projekta je vladin projekat, je sprovela vlada nadmetanje. Kreatore politike vlade morate razumeti jasno, LED lampe, obavezno nosi lampu visokog pritiska natrijum, istovremeno, solarna lampa LED ulici je sigurno da zameni AC napajanje LED svetlo.