Dom > Kultura i novosti > Sadržaj

Tehnoloških inovacija da ubrza nadogradnja solarnu termalnu industriju

Aug 04, 2015

Solarni termalni industrija danas može se reći da su iskusili "iz tople vode na temperature", "iz reklama za industrijske", "rasuti u integraciji" tehnološkog napretka. Zajedno sa tehničkim inovacijama i prodorima u narednih nekoliko godina, solarnu termalnu industriju već ima "Visoka temperatura", "industrijski energije koristi" "solarna zgrada integracije" Uslovi industrijske nadgradnje.

Popuni tehnologiju temperatura 150 ℃

U 21 veku, Kina je ušla u period brz razvoj, velike kompanije se pojavio jednom u staking, niska konkurentnost cena ciklusa industrije rezultiralo pre temperatura u solarne aplikacije zaustaviti sve na nivou vrela. Do 2010 godine, 150 ℃ temperatura distrikta tehnologija prazno skupa solarni pun stakla vakuumske postavi Lulu i vakuumsku cev vruće uređaj na raspolaganju, samo stvarno postigao mora solarne aplikacije iz vrela vrelinom promena, otvorio solarno grejanje hlađenje, i za desalinizaciju morske vode i industrijskih i poljoprivrednih sa seksi, više aplikacija polje, u jednom naletu postao solarne vruće koristeći najvažniji od prekretnica--ne samo može da pruža vrela , takođe možete efikasno proizvedene energije.

U stvari, u osnovnim delovima vakuumsku cev kolekcionari "na vlasti", solarni bojler iskusiti kolekcionari vakuumsku cev CPC-U i titanijum premaza "Titanijum zlato" tipična perioda tranzicije. Linuo grupa je uspješno razvila CPC-U vakuumsku cev kolekcionari do 120 ℃ tople vode ne samo seks u razmeri solarne tople vode inženjering, će goriva postavi temperatura u termo tehnologijom rodio.

Integrisani sistemi industrijske energije za grijanje

Nisko ugljen ere, je postala jedna od pažnje energiju da sačuvate, izgradnju energetske efikasnosti, očuvanje industrijske energije je nacionalnu štednju energije smanjenje emisija glavni prioritet. Ukupnoj potrošnji energije u industrijske energetske potrošnje zauzima čitavog društva 70% od pozadine, solarna industrija aplikacija toplotne energije je glavni prioritet, i industrijske toplote fokusiran na stvarnosti od 80-250 ℃ solarne kompanije pred oluju.

Uprkos poteškoćama, CPC temperatura zasnovan na solarnu energiju tehnologiji, integrisan sa novi kotao lož sistem sa sistemom solarni bojler je uspješno razvijen kako je i planirano. Ovaj integrisanog skup razlikovale termodinamicki sistem baziran na temperaturu u području vrela od 5200 kvadratnih metara, čuvanje 1156 tona standardnog uglja, emisija ugljen-dioksida 3005 tona, dovršiti fundamentalne promene u industriji solarne energije iz stambenog da industrijski.

Split-savršen kombinacija tehnologija i arhitektura

U poređenju sa fazama solarne energije toplote iskorišćenost tehnologije istraživanja, "zgrada" da probije u procesu čitav razvoj. Pre mnogo godina, BOJLERI samo da ostanem u civilni fazi, više nego da reše poremećaj koji izazvano instalacijom solarne energije imovinskih sporova, Arhitektonski različitosti, ali i da viših grejalica vode posao zahteva.