Dom > Kultura i novosti > Sadržaj

УАЕ 420пцс литијумска батерија У августу 2017

Aug 30, 2017

Литијумска батерија за соларне уличне светиљке Модел 18650 Специфицатион.То је нова трендинг генерација батерије за соларне апликације које користе обновљиву енергију за кућну потрошњу, посебно за соларне фотонапонске инсталације. Литијумска батерија има много предности, као што је живот мањи волумен, дужи , већи капацитет, сигурнији перформанси, заштита околине итд.

Овај купац је један од наших непрекидних клијената који је до сада наручио Солар ЛЕД Стреет Лигхтс за више од 1000 сесија, укупне наруџбе укључују батерију и соларну плочу, соларну АЛЛ-ИН-ОНЕ уличну расвјету, комплете соларних кућних расвјета између 2011. до 2017. године од нас, сада ми нисмо само партнер са добрим односима, већ и ми смо породица.

Ове године ће имати велике наруџбе за ултраљубичасте ЛЕД улазе, веома смо задовољни и обећавамо им да ће им пружити квалитетну, повољну цену и након продатих услуга, као и раније, рекли су да смо уверени у нашу будућност.

Количина наруџбе: 420пцс 12В / 70АХ литијумска батерија.

Ево детаљних слика о УАЕ 420пцс литијумске батерије за вашу референцу


新1-1_副本_副本.jpg

Ми, БР СОЛАР, третирамо клијента као нашег бога, обратите пажњу на квалитет.

Ако желите да сазнате више о нама, добродошли сте да унесете:   ввв.цнстреетлигхт.цом

 

Супервизор БР СОЛАР, примењен у више од 110 земаља.

Тел: + 86-15252528980 Маил: манагер@цнстреетлигхт.цом

Хвала вам на томе што читате и делите информације о УАЕ 420пцс литијумској батерији и ако сте заинтересовани, плс маил или нас позовите.